Vihreä timbaali kinkulla

Timbaalit ovat helpompia valmistaa kuin uskoisi. Ne saavat hienon koostumuksen ja maut sekoittuvat elegantisti. Tarjoile keitettyjen, pienten perunoiden ja voissa freesatun pinaatin kera.

Neljälle-kuudelle

  • 500 g jauhelihaa
  • 100 g savukinkkua, hienoina kuutioina
  • 250 g pakastettua, hienonnettua pinaattia
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 maustemitta timjamia
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½ dl kermaa
  • 1 dl lientä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Sulata pinaatti, purista neste pois.

3. Voitele korkea, 1-1 ½ litran uunivuoka.

4. Sekoita kaikki ainekset, täytä vuoka.

5. Paista uunin alatasolla reilu tunti. Kaada neste, joka vuokaan on muodostunut ja tarjoile kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!