Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vihreä timbaali kinkulla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Timbaalit ovat helpompia valmistaa kuin uskoisi. Ne saavat hienon koostumuksen ja maut sekoittuvat elegantisti. Tarjoile keitettyjen, pienten perunoiden ja voissa freesatun pinaatin kera.

Neljälle-kuudelle

  • 500 g jauhelihaa
  • 100 g savukinkkua, hienoina kuutioina
  • 250 g pakastettua, hienonnettua pinaattia
  • 1 rkl perunajauhoja
  • 1 maustemitta timjamia
  • 2 kananmunaa
  • 1 ½ dl kermaa
  • 1 dl lientä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

2. Sulata pinaatti, purista neste pois.

3. Voitele korkea, 1-1 ½ litran uunivuoka.

4. Sekoita kaikki ainekset, täytä vuoka.

5. Paista uunin alatasolla reilu tunti. Kaada neste, joka vuokaan on muodostunut ja tarjoile kuumana.

Tuoreimmat aiheesta

Timbaali