Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Herkullinen puolukkakakku

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ellei sinulla ole tuoreita puolukoita, käytä pakastettuja.

Ainekset

  • Neljälle-kuudelle

Raaka-aineet

  • 1 kananmuna
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 125 g sulatettua margariinia
  • 4 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl leivinjauhetta
  • tuoreita puolukoita
  • tomusokeria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.

2. Vatkaa munat ja sokeri, lisää margariini sekä jauhot joihin olet sekoittanut leivinjauheen. Painele taikina vuokaan. Lisää puolukat ja ripottele päälle hieman sokeria. Paista uunissa noin 45 minuuttia.

3. Tarjoile kermavaahdon kera.

Tuoreimmat aiheesta

Puolukkapiirakka