Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Purjo-paprikapasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Yksinkertainen, helppo ja nopea pastakastike. Jos haluat ruoan oikein nopeasti valmiiksi, valitset tuorepastan. Se, joka ei halua aivan pelkkää vegekastiketta, voi lisätä siihen vaikkapa suikaloitua kassleria tai savukinkkua.

Neljälle

  • 4 annosta tagliatellea
  • 1 pieni purjo
  • 1 punainen paprika
  • 1 ½ rkl juoksevaa margariinia
  • ½ rkl vihannesfondia
  • 2 ½ dl ruokakermaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi paprika, puhdista ja suikaloi purjo.

2. Kuumenna margariini kasarissa. Lisää purjo ja kuullota pari minuuttia. Sirottele päälle jauhoa sekoittaen, lisää sitten fondi ja kerma vähän kerrallaan ja sekoitellen. Anna porista 3 minuuttia.

3. Sekoita kastikkeeseen paprikakuutiot, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike vastakeitetyn pastan päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta