Quesadillas pihvin kera

Tässä on yksi muunnelma meksikolaistyyppisistä quesadillaksista, joiden välissä tarjoamme pihvilihaa. Täytetyt tortillat sopivat lounaaksi, iltapalaksi tai kahdenkeskiselle illalliselle punaviinin kanssa.

Kahdelle

  • 2 tortillalevyä
  • 2 viipaletta lehtipihviä à 90 g
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 maustemitta valkosipulijauhetta
  • 1 maustemitta juustokuminaa jauhettuna
  • 1 maustemitta chilijauhetta
  • voita paistamiseen
  • 1 dl cheddar-juustoraastetta

Tarjoiluun

  • 1 keltainen paprika
  • 1 tomaatti
  • tuoreita yrttejä

Valmistusohje

1. Perkaa paprika ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi tomaatti. Asettele ne tarjoiluvadille. Koristele tuoreilla yrteillä.

2. Mausta lehtipihvit molemmilta puolilta suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella, juustokuminalla ja chilijauheella. Paista ne voissa. Leikkaa pihvit kahtia.

3. Aseta pihvinpuolikkaat tortillalevyjen toiselle puolikkaalle. Sirottele päälle juustoraastetta ja paina toinen puoli kiinni. Paista tortilloita kummaltakin puolelta keskilämmöllä paistinpannussa. Tarjoile heti vihannesten kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!