Quesadillas pihvin kera
Tässä on yksi muunnelma meksikolaistyyppisistä quesadillaksista, joiden välissä tarjoamme pihvilihaa. Täytetyt tortillat sopivat lounaaksi, iltapalaksi tai kahdenkeskiselle illalliselle punaviinin kanssa.
Kahdelle
- 2 tortillalevyä
- 2 viipaletta lehtipihviä à 90 g
- suolaa ja valkopippuria
- 1 maustemitta valkosipulijauhetta
- 1 maustemitta juustokuminaa jauhettuna
- 1 maustemitta chilijauhetta
- voita paistamiseen
- 1 dl cheddar-juustoraastetta
Tarjoiluun
- 1 keltainen paprika
- 1 tomaatti
- tuoreita yrttejä
Valmistusohje
1. Perkaa paprika ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi tomaatti. Asettele ne tarjoiluvadille. Koristele tuoreilla yrteillä.
2. Mausta lehtipihvit molemmilta puolilta suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella, juustokuminalla ja chilijauheella. Paista ne voissa. Leikkaa pihvit kahtia.
3. Aseta pihvinpuolikkaat tortillalevyjen toiselle puolikkaalle. Sirottele päälle juustoraastetta ja paina toinen puoli kiinni. Paista tortilloita kummaltakin puolelta keskilämmöllä paistinpannussa. Tarjoile heti vihannesten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi