Quesadillas pihvin kera
Tässä on yksi muunnelma meksikolaistyyppisistä quesadillaksista, joiden välissä tarjoamme pihvilihaa. Täytetyt tortillat sopivat lounaaksi, iltapalaksi tai kahdenkeskiselle illalliselle punaviinin kanssa.
Kahdelle
- 2 tortillalevyä
- 2 viipaletta lehtipihviä à 90 g
- suolaa ja valkopippuria
- 1 maustemitta valkosipulijauhetta
- 1 maustemitta juustokuminaa jauhettuna
- 1 maustemitta chilijauhetta
- voita paistamiseen
- 1 dl cheddar-juustoraastetta
Tarjoiluun
- 1 keltainen paprika
- 1 tomaatti
- tuoreita yrttejä
Valmistusohje
1. Perkaa paprika ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi tomaatti. Asettele ne tarjoiluvadille. Koristele tuoreilla yrteillä.
2. Mausta lehtipihvit molemmilta puolilta suolalla, pippurilla, valkosipulijauheella, juustokuminalla ja chilijauheella. Paista ne voissa. Leikkaa pihvit kahtia.
3. Aseta pihvinpuolikkaat tortillalevyjen toiselle puolikkaalle. Sirottele päälle juustoraastetta ja paina toinen puoli kiinni. Paista tortilloita kummaltakin puolelta keskilämmöllä paistinpannussa. Tarjoile heti vihannesten kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"