1. Taikina: lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Liuota siihen murusteltu hiiva, lisää öljy ja suola. Sekoita jauhot nesteeseen ja vaivaa voimakkaasti sileäksi taikinaksi 5 minuuttia koneella tai 10 minuuttia käsin. Kohota taikina leivinliinan alla lähes kaksinkertaiseksi, noin 40 minuuttia.
2. Suikaloi pinaatinlehdet ja sekoita niihin raejuusto ja muna. Jaa taikina 16 palaseen. Kauli kukin pala noin teevadin kokoiseksi pyöryläksi ja nosta nokare täytettä jokaisen keskelle. Taita pyörylät kahtia ja nipistele reunat yhteen.
3. Anna piiraiden nousta vielä 30 minuuttia paistopellillä. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Voitele nousseet piiraat vatkatulla munalla. Paista 10-15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.