Raejuustoleivokset poronpaistin kanssa

Poronpaisti ja piparjuuri - ihana yhdistelmä. Tämä on helppo alkuruoka, joka voi olla valmiina jääkaapissa useita tunteja.

Neljälle

  • 250 g raejuustoa
  • 1 nippu ruohosipulia silputtuna
  • 125 g savuporonpaistia
  • piparjuuriraastetta
  • 4 digestiivikeksiä

Valmistusohje

1. Sekoita raejuusto, ruohosipulisilppu ja pienitty poronpaisti ja mausta piparjuurella.

2. Murustele keksit hienoksi neljän annosfoliovuoan pohjalle.

3. Täytä raejuustotahnalla ja ripota pinnalle hiukan lisää ruohosipulisilppua. Pidä kylmässä tarjoiluun.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!