Raejuustoleivokset poronpaistin kanssa
Poronpaisti ja piparjuuri - ihana yhdistelmä. Tämä on helppo alkuruoka, joka voi olla valmiina jääkaapissa useita tunteja.
Neljälle
- 250 g raejuustoa
- 1 nippu ruohosipulia silputtuna
- 125 g savuporonpaistia
- piparjuuriraastetta
- 4 digestiivikeksiä
Valmistusohje
1. Sekoita raejuusto, ruohosipulisilppu ja pienitty poronpaisti ja mausta piparjuurella.
2. Murustele keksit hienoksi neljän annosfoliovuoan pohjalle.
3. Täytä raejuustotahnalla ja ripota pinnalle hiukan lisää ruohosipulisilppua. Pidä kylmässä tarjoiluun.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa