Raejuustoleivokset poronpaistin kanssa

Poronpaisti ja piparjuuri - ihana yhdistelmä. Tämä on helppo alkuruoka, joka voi olla valmiina jääkaapissa useita tunteja.

Neljälle

  • 250 g raejuustoa
  • 1 nippu ruohosipulia silputtuna
  • 125 g savuporonpaistia
  • piparjuuriraastetta
  • 4 digestiivikeksiä

Valmistusohje

1. Sekoita raejuusto, ruohosipulisilppu ja pienitty poronpaisti ja mausta piparjuurella.

2. Murustele keksit hienoksi neljän annosfoliovuoan pohjalle.

3. Täytä raejuustotahnalla ja ripota pinnalle hiukan lisää ruohosipulisilppua. Pidä kylmässä tarjoiluun.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.