Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Raejuustoleivokset poronpaistin kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Poronpaisti ja piparjuuri - ihana yhdistelmä. Tämä on helppo alkuruoka, joka voi olla valmiina jääkaapissa useita tunteja.

Neljälle

  • 250 g raejuustoa
  • 1 nippu ruohosipulia silputtuna
  • 125 g savuporonpaistia
  • piparjuuriraastetta
  • 4 digestiivikeksiä

Valmistusohje

1. Sekoita raejuusto, ruohosipulisilppu ja pienitty poronpaisti ja mausta piparjuurella.

2. Murustele keksit hienoksi neljän annosfoliovuoan pohjalle.

3. Täytä raejuustotahnalla ja ripota pinnalle hiukan lisää ruohosipulisilppua. Pidä kylmässä tarjoiluun.

Tuoreimmat aiheesta

Poronpaisti