Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Poronpaistituutit piparjuurikermalla ja avokadolla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mukava ja helppo alkuruoka, jonka voit valmistaa myös kylmäsavulohesta.

Neljälle

  • 8 viipaletta savuporopaistia
  • 1-2 avokadoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • vastaraastettua piparjuurta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta suolalla, pippurilla ja piparjuurella. Halkaise avokado, poista kivi ja koverra hedelmäliha lusikalla. Viipaloi hedelmäliha.

2. Laita lihaviipaleille kermanokareita, kääri tuuteiksi ja laita vadille. Pistä jokaiseen tuuttiin avokadoviipaleita ja ripottele päälle hieman piparjuurta.

Tuoreimmat aiheesta

Poronpaisti