Tämä herkku on kokonaan vegetaarinen, mutta voidaan tietenkin tarjoilla lihan tai kalan kanssa.

Neljälle

  • 1 kg kurkkua tai
  • kesäkurpitsaa
  • 2-3 rkl voita
  • 2 tl currya
  • 2 sipulia siivuina
  • 1 valkosipulinkynsi puristettuna
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 dl kermaa
  • 1 tl rakuunaa
  • persiljasilppua
  • keitettyä riisiä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori kurkut ja leikkaa ne isoiksi kuutioiksi. Kuullota currya voissa isossa padassa. Lisää sipuliviipaleet ja kurkkukuutiot. Purista päälle valkosipulia. Lisää vesi, soija ja kerma. Mausta, keitä hiljaa 10-15 minuuttia. Tarjoile riisipedillä.

Tuoreimmat aiheesta

Kasviscurry