Metsäsienisalaatti

Hae lähimetsästä tai torilta sienet tähän salaattiin.

Ainekset

  • 4–5 annosta
  • 2 rkl voita
  • 200 g tatteja
  • 200 g kantarelleja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 tl sherryviinietikkaa
  • 1 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 rkl karkeaksi silputtua tilliä

Valmistusohje

Valmista ensin sienisalaatti. Aseta puhdistetut ja viipaloidut tatit ja kantarellit paistinpannuun ja ruskista niitä kevyesti voissa, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.

Mausta sienet suolalla ja pippurilla ja pirskottele päälle sherryviinietikkaa. Nosta paistinpannu pois liedeltä ja lisää hienonnettu punasipuli. Koristele karkeaksi silputulla tillillä.

Anna salaatin jäähtyä hieman ennen tarjoamista.

17.4.2008

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!