Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Metsäsienisalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hae lähimetsästä tai torilta sienet tähän salaattiin.

Ainekset

  • 4–5 annosta
  • 2 rkl voita
  • 200 g tatteja
  • 200 g kantarelleja
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1 tl sherryviinietikkaa
  • 1 rkl hienonnettua punasipulia
  • 1 rkl karkeaksi silputtua tilliä

Valmistusohje

Valmista ensin sienisalaatti. Aseta puhdistetut ja viipaloidut tatit ja kantarellit paistinpannuun ja ruskista niitä kevyesti voissa, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita.

Mausta sienet suolalla ja pippurilla ja pirskottele päälle sherryviinietikkaa. Nosta paistinpannu pois liedeltä ja lisää hienonnettu punasipuli. Koristele karkeaksi silputulla tillillä.

Anna salaatin jäähtyä hieman ennen tarjoamista.

17.4.2008

Tuoreimmat aiheesta

Sienisalaatti