Provencelaiset herkkusienet
Tämän klassisen, ranskalaisen salaatin voit tarjoilla alkuruokana tai lisukkeena.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- noin 500 g pieniä herkkusieniä
- 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuina
Kastike
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Sekoita kastike.
2. Viipaloi sienet jos ne ovat suuria. Sekoita valkosipulin kanssa kulhossa, kaada päälle kastike. Anna vetäytyä.
3. Koristele mielellään persiljalla tai muilla tuoreilla yrteillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku