Lohisalaatti

Raikas ja täyttävä salaatti, jossa vihannekset voi toki vaihtaa kauden mukaan. Salaatti sopii niin yksinään tarjoiltavaksi kuin seisovaan pöytään maukkaan leivän kera.

Kuudelle

  • 500 g keitettyä lohta, paloina
  • 2 endiiviä, suikaleina
  • 1 jäävuorisalaatinkerä, suikaleina
  • ½ salaattikiinankaali, suikaleina
  • 250 g kuorettomia katkarapuja
  • 2 avokadoa, viipaleina
  • 1 pieni prk parsannuppuja
  • 125 g pakasteherneitä
  • 100 g pieniä herkkusieniä
  • 1 iso tomaatti, suikaleina

Kastike

  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl chilikastiketta
  • 1 dl kahvikermaa

Valmistusohje

1. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Levitä salaatinlehdet vadille. Asettele loput ainekset kauniisti salaattipedille.

3. Sekoita kastike, lusikoi salaatille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!