1. Raparperikeitto: Kuori ja paloittele raparperit, jätä yksi kuorittu tanko kokonaiseksi ja suikaloi se pieniksi suikaleiksi, laita se sivuun. Sekoita raparperinpalat, vesi, sokeri, vaniljatanko, viini ja kanelitanko kattilassa. Keitä 10-15 minuuttia keskilämmöllä. Raparperin pitää kiehua rikki. Nosta vanilja- ja kanelitangot kattilasta. Lisää raparperisuikaleet ja ota kattila liedeltä.
2. Lumikananmunat: Kuumenna vesi kiehuvaksi suuressa kattilassa, lisää sokeri. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri ja vatkaa vielä muutama minuutti. Muotoile ruokalusikoiden avulla 8 lumikananmunaa. Laita ne muutama kerrallaan varoen kiehuvaan veteen, keitä 1 minuutti. Käännä ja keitä vielä 1 minuutti. Nosta reikäkauhalla ja valuta talouspaperilla.
3. Tarjoile raparperikeitto syviltä lautasilta. Laita lumikananmunat keittoon ennen tarjoilua.