1. Pese sitruunat, raasta uloin, keltainen kuori ja purista hedelmistä mehu. Sekoita kuoriraaste, 2 sitruunan mehu, vesi ja 2 rkl tomusokeria ja kiehauta. Suurusta vesitilkkaan liuotetulla perunajauholla.
2. Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Vatkaa keltuaiset ja 2 rkl tomusokeria kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kuuman sitruunaliemen joukkoon vatkaa vielä hetki. Maista ja lisää sitruunamehua tai sokeria, jos on tarpeen. Jäähdytä keitto.
3. Marenkipallot: Vatkaa munanvalkuaiset ja 4 rkl tomusokeria kiinteäksi vaahdoksi. Keitä puoli litraa vettä laajassa kattilassa. Muotoile valkuaisvaahdosta lusikalla palloja ja pane ne varovasti kiehuvaan veteen 2-3 minuutiksi. Käännä palloja pari kertaa. Jäähdytä pallerot lautasella. Tarjoile keitto lumipalloja pinnallaan.