Ricotta-alkupalat
Julkaistu
Antipasto di ricotta valmistuu nopeasti, ja katoaa lautasilta vielä nopeammin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 hengelle
- 450 g tuoretta ricotta-juustoa
- mustapippuria
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- neitsytoliiviöljyä ripottelemiseen
Valmistusohje
- Sekoita ricotta kulhossa, kunnes se on kermamaista.
- Lisää pippuri ja sitruunankuori
- Sekoita hyvin.
- Laita lautaselle, lisää vielä hieman pippuria ja sitruunankuorta.
- Ripsota päälle öljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka