Oliivi-juustotahna
Julkaistu
Tarjoa tuoreen leivän kanssa itse tehtyä juustotahnaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g tuorejuustoa
- 200 g fetaa
- tuoretta basilikaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 15 mustaa oliivia karkeaksi pilkottuna
- mustapippuria
Valmistusohje
Sekoita juustot, basilika, 1 rkl öljyä ja ripaus mustapippuria sileäksi kulhossa.
Sekoita joukkoon oliivit ja pane tahna tarjoilukulhoon. Tasoita pinta lusikan pesällä ja kaada loppu öljy päälle. Koristele mustapippurirouheella.
Tarjoa kuuman bruschetta-leivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka