1. Kuori sipuli ja porkkanat, selleri ja lanttu. Pane häränrintaliha kattilaan yhdessä sipulin ja juuresten sekä pippureiden kanssa. Kaada päälle vettä, niin että se peittää juuri lihan. Lisää suola. Keitä miedolla lämmöllä 1 - 1 ½ tuntia, kunnes liha on mureaa. Nosta liha liemestä ja jäähdytä se painon alla, mielellään yön yli jääkaapissa. Siivilöi liemi ja jäähdytä se, pane myös jääkaappiin.
2. Pesto: Silppua basilikanlehdet karkeasti ja raasta parmesaani. Soseuta basilika ja pinjansiemenet mikserissä, lisää parmesaaniraaste ja lopulta öljy ohuena nauhana. Siirrä sose kulhoon, purista joukkoon valkosipulinkynsi ja mausta suolalla.
3. Kuori porkkana, palsternakka ja perunat. Puhdista ja huuhdo purjo ja parsat. Paloittele juurekset ja purjo pienemmiksi paloiksi. Kuumenna keitinliemi kattilassa ja lisää siihen perunat, porkkana ja palsternakka, keitä 10 minuuttia. Lisää sitten purjo ja parsat ja keitä hiljaa 5 minuuttia. Viipaloi häränrinta ja lämmitä viipaleet keitinliemessä toisessa kattilassa. Jaa vihannekset lämpimille lautasille, lihaviipaleet niiden päälle ja nosta nokare pestoa pinnalle. Lusikoi lopuksi hieman lientä annoksille ja tarjoile heti.