1. Kuori porkkana ja selleri, puhdista purjo ja leikkaa kaikki pienemmiksi palasiksi. Pane liha kattilaan ja kaada päälle vettä, niin että liha peittyy. Nosta liha vedestä ja lisää hieman suolaa. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja nosta liha kiehuvaan veteen, kuori vaahto tarkoin. Lisää sitten keitinveteen porkkana, selleri, purjo, laakerinlehti ja valkopippurit.
2. Keitä hiljaa poreillen kannella peitettynä noin 1 ½ - 2 tuntia, kunnes liha tuntuu murealta. Nosta liha liemestä, jäähdytä ja laita jääkaappiin painon alle yön yli. Tuolloin se on helpompi leikata. Siivilöi keitinliemi ja säilytä jääkaapissa. Kuori muodostunut rasvakakku pois kylmän liemen pinnalta.
3. Kastike: Ota voi ajoissa huoneenlämpöön pehmenemään. Poista persiljasta ja timjamista varret ja hienonna niiden lehdet. Sekoita yrttihake voin kanssa hyvin, lisää hieman lihalientä, jos seos tuntuu liian paksulta. Mausta suolalla ja jauhetulla valkopippurilla. Kuumenna 4 dl keitinlientä kiehuvaksi juuri ennen tarjoilua ja sekoita voi-yrttiseos siihen.
4. Keitä punajuuret kypsiksi suolatussa vedessä. Nosta kypsät punajuuret keitinvedestä, purista niistä kuoret irti ja leikkaa lohkoiksi. Puhdista kantarellit ja leikkaa ne tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Paahda sieniä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Puhdista ja kuori parsat, kevätsipulit ja porkkanat, jaa kukka- ja parsakaali pieniksi nupuiksi. Keitä kaikki vihannekset lähes pehmeiksi tilkassa lihankeitinlientä, pidä lämpiminä. Viipaloi liha ja kuumenna viipaleet tilkassa keitinlientä. Tarjoile liha ja vihannekset kuuman voi-yrttikastikkeen kanssa.