1. Kääri lihalevy rullalle ja sido se paistinlangalla kiinteäksi paketiksi. Hiero lihan pintaan sokeria ja suolaa. Sekoita vesilitraan sokeri ja suola ja kiehauta suolaliemeksi. Anna jäähtyä. Pane lihakäärö kulhoon ja kaada suolaliemi päälle. Pidä viileässä 2 päivää ja kääntele muutaman kerran.
2. Nosta lihakäärö kattilaan, lisää pippurit ja kaada päälle sen verran vettä, että liha peittyy. Kuumenna kiehuvaksi ja kiehuta hiljalleen poreillen 1 1/4 - 1 ½ tuntia, tai kunnes lihan sisälämpötila on 77 astetta. Nosta liha liemestä ja anna jäähtyä jonkin aikaa ennen tarjoilua.
3. Kuori porkkana, sipuli, selleri, palsternakka sekä perunat ja kuutioi juurekset. Kuumenna keitinliemi kiehuvaksi ja voimista sitä lihaliemikuutiolla. Nosta juureskuutiot liemeen ja keitä ne juuri ja juuri kypsiksi, 10-15 minuuttia. Lusikoi juureksia liemineen lämmitetyille syville lautasille ja nosta lampaanlihaviipaleita päälle. Saksi mausteyrttejä ranskankermaan ja tuo erillisessä kulhossa tarjolle.