Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sokerinen joulupuuro

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä riisipuuro sopii sokeria rakastavalle. Valmis puuro maustetaan sulatetulla sokerilla ja koristellaan lisäksi kaneli-sokeriruudukolla.

Neljälle

  • 1 ½ dl puuroriisiä
  • 3 dl vettä
  • 2 maustemittaa suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 rkl margariinia
  • n. 7 dl maitoa

Koristeluun

  • kanelia
  • 2 dl kidesokeria
  • hienonnettua mantelia

Valmistusohje

1. Keitä riisi, vesi, suola, sokeri ja margariini kunnes vesi on imeytynyt.

2. Lisää maitoa vähän kerrallaan ja keitä puuri kypsäksi.

3. Sulata pari desilitraa sokeria kuivassa paistinpannussa keskilämmöllä.

4. Täytä tarjoilukulho vuorotellen puurolla ja sokerilla, kanelilla ja hienonnetulla mantelilla.

5. Sekoita lopuksi kaneli-sokeriseos ja koristele puuro ruudukolla.

Tuoreimmat aiheesta

Joulupuuro