1. Thai-fried-riisi: Halkaise chili pitkittäin, poista siemenet ja silppua palko. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli. Suikaloi paksoi. Vatkaa munat kulhossa. Kuumenna hiukan öljyä wokkipannussa, kaada pannuun vatkatut munat, paista sekoitellen ja siirrä lautaselle. Puhdista pannu ja kuumenna uutta öljyä. Laita pannulle chili, inkivääri ja valkosipuli ja paista sekoittaen 1 - 1½ minuuttia. Lisää riisi ja paista edelleen sekoittaen pari minuuttia. Lisää lopuksi hummerifondi, paksoi, idut, paistettu munamassa ja korianterisilppu. Maista ja lisää suolaa jos tarpeen. Pidä lämpimänä tarjoiluun asti.
2. Mausta ruijanpallas suolalla ja pippurilla. Paista sitä kuumalla pannulla öljyssä 2 minuuttia puoleltaan. Tipauta voinokare pannulle ja jälkipaista kalaa miedolla lämmöllä 4-6 minuuttia. Valele silloin tällöin ruskistuneella voilla.
3. Jaa paistettu riisi neljälle lautaselle ja aseta ruijanpallassiivut päälle. Koristele annokset korianterilla salaatisipulilla ja limettilohkolla.