17.6.2014. Hans Välimäki neuvoo, miten syntyvät kesän parhaat burgerit!

Ainekset

  • Hampurilaisämpylöitä
  • 1-2 dl majoneesia
  • 1 dl ketsuppia
  • 2 tomaattia siivutettuina
  • 1-2 maustekurkkua siivutettuna
  • 400-600g jauhelihaa
  • 4-6 salaatinlehteä
  • 4 -6 siivua cheddarjuustoa
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pihveiksi ja paista tai grillaa kypsiksi. Kun pihvit alkavt olemaan kypsiä, lisää kuuman pihvin päälle cheddarjuusto sulamaan. Paahda tai grillaa sämpylät. Pursota molemmille puolikkaille ketchuppia, majoneesia, aseta pohjalle salaatinlehti, sen päälle kuuma pihvi, tomaati, suolakurkku ja sämpyläkansi. Nauti välittömästi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!