Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hans Välimäen hampurilaiset

7:00img
Julkaistu 17.06.2014 12:56

17.6.2014. Hans Välimäki neuvoo, miten syntyvät kesän parhaat burgerit!

Ainekset

  • Hampurilaisämpylöitä
  • 1-2 dl majoneesia
  • 1 dl ketsuppia
  • 2 tomaattia siivutettuina
  • 1-2 maustekurkkua siivutettuna
  • 400-600g jauhelihaa
  • 4-6 salaatinlehteä
  • 4 -6 siivua cheddarjuustoa
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Sekoita jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pihveiksi ja paista tai grillaa kypsiksi. Kun pihvit alkavt olemaan kypsiä, lisää kuuman pihvin päälle cheddarjuusto sulamaan. Paahda tai grillaa sämpylät. Pursota molemmille puolikkaille ketchuppia, majoneesia, aseta pohjalle salaatinlehti, sen päälle kuuma pihvi, tomaati, suolakurkku ja sämpyläkansi. Nauti välittömästi.

Tuoreimmat aiheesta

Hampurilainen