Juustopurilaiset

Hampurilaiset ovat lasten suosikkiruokaa kaikissa tilanteissa.

6 kpl

  • 600 g naudanjauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • ½ dl vettä
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl viherpippuria
  • sinappia
  • 6 viipaletta juustoa
  • 6 hampurilaissämpylää
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sekoita jauheliha, muna, vesi, chilikastike, tomaattipyree ja viherpippuri. Muotoile kuusi pihviä ja paista ne kypsäksi. Laita ne pellille. Levitä päälle sinappia ja laita päälle juustosiivu. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.

2. Lämmitä hampurilaissämpylät. Laita sämpylän väliin pihvit juustoineen, tarjoile chilikastikkeen kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!