Juustopurilaiset
Hampurilaiset ovat lasten suosikkiruokaa kaikissa tilanteissa.
6 kpl
- 600 g naudanjauhelihaa
- 1 kananmuna
- ½ dl vettä
- 2 rkl chilikastiketta
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl viherpippuria
- sinappia
- 6 viipaletta juustoa
- 6 hampurilaissämpylää
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha, muna, vesi, chilikastike, tomaattipyree ja viherpippuri. Muotoile kuusi pihviä ja paista ne kypsäksi. Laita ne pellille. Levitä päälle sinappia ja laita päälle juustosiivu. Gratinoi uunissa kunnes juusto on sulanut.
2. Lämmitä hampurilaissämpylät. Laita sämpylän väliin pihvit juustoineen, tarjoile chilikastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku