Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ruohosipulikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 0,5 dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl valkoviiniä
  • 1 dl kuohukermaa
  • 50 g voita
  • 1 dl ranskankermaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • ruohosipulia

Valmistusohje

Kuumenna kattila kuumaksi ja lisää siihen etikka ja heti perään valkoviini. Keitä kunnes kattilassa on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan kerma. Leikkaa kylmä voi kuutioiksi ja vispaa kastikkeeseen pikkuhiljaa mukaan. Laita hella pois päältä. Lisää sekaan ranskankerma ja hienonnettua ruohosipulia. Sekoita hyvin ja mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kananmunaton