Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hummerikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hummerikastike sopii lähes kaikkien kala- ja äyriäisruokien seuraksi. Hummerifonditiivisteen avulla saat kastikkeeseen oikean maun.

Neljälle

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl konjakkia
  • 2 rkl hummerifonditiivistettä
  • 4 dl kalalientä
  • 1 dl kermaa
  • cayennepippuria
  • puristettua sitruunamehua
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sulata voita kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja vatkaa voihin jauhot. Laita kattila takaisin liedelle, lisää kalaliemi samalla sekoittaen, vähän kerrallaan.

2. Lisää konjakki, kerma ja hummerifondi ja anna kiehua hetki.

3. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja cayennepippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kastike kalalle