Ruukkujuusto
Julkaistu
15–20 annosta
- 150 g voita
- 250 g rahkaa
- 200 g juustoraastetta (esim. Turunmaa )
- 100 g sinihomejuustoa (esim. Aura )
- 1–2 valkosipulin kynttä
- ½ tl mustapippuria
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
Sekoita monitoimikoneella tai sähkövatkaimella pehmeän voin joukkoon rahka ja raastetut juustot sekä mausteet.
Tarjoile leivän tai suolakeksien kanssa.
Resepti: Satu Nokkonen/Maa- ja kotitalousnaiset
Kuva: Maa- ja kotitalousnaisten Keskus / Timo Viljakainen
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka