Ruusukaali-pekonilaatikko

Ruusukaali, tai brysselinkaali, on maukas ja terveellinen minikaali, joka ansaitsee tulla käytetyksi sekä ennen että jälkeen joulun.

Neljälle

  • 500 g pakastettua ruusukaalia
  • 200 g pekonia
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • ripaus muskottia
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!