Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ruusukaali-pekonilaatikko

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ruusukaali, tai brysselinkaali, on maukas ja terveellinen minikaali, joka ansaitsee tulla käytetyksi sekä ennen että jälkeen joulun.

Neljälle

  • 500 g pakastettua ruusukaalia
  • 200 g pekonia
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl maitoa
  • ripaus muskottia
  • suolaa ja pippuria
  • 2-3 dl juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan. Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Kaalilaatikko