1. Silppua sipuli ja kuullota se voissa. Puhdista ja kuutioi fenkoli. Kuori ja kuutioi perunat. Siirrä kaikki pataan. Kaada päälle kalaliemi ja lisää tomaattipyree, sahrami ja timjami. Keitä hiljaa kannen alla 15 minuuttia.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kauli voitaikinalevyt ja jaa ne neljään osaan, sirottele pinnalle juustoraastetta ja rippu suolaa. Kääri rullalle kulmasta lähtien sarveksi. Nosta leivinpaperille uunipellille ja paista 7 minuuttia.
3. Perkaa kala ja jaa se neljään annospalaan. Nosta vihannekset kalaliemestä reikäkauhalla ja soseuta ne tehosekoittimella tms. Kuori porkkana ja leikkaa lanteiksi. Puhdista purjo ja suikaloi se. Keitä rautupaloja liemessä porkkana- ja purjoviipaleiden kanssa, kunnes kala on kypsää. Kaada vihannessose takaisin liemeen, sekoita mukaan kerma, suola ja pippuri. Kauho keittoa lämpimille lautasille, jaa porkkana, purjo ja rautupalat jokaiselle lautaselle, ripota pinnalle ruohosipulisilppua. Tarjoile juustoleipien kanssa.