1. Silppua sipuli ja kuullota se voissa. Puhdista ja kuutioi fenkoli. Kuori perunat ja porkkana ja kuutioi nekin. Laita pienityt ainekset kattilaan. Kaada päälle kalaliemi ja lisää tomaattipyree ja sahrami. Kiehauta ja keittele hiljaa 20 minuuttia.
2. Kuori katkaravut. Anna kalan sulaa puolittain ja leikkaa se kuutioiksi. Lisää kalakuutiot keitokseen ja kypsytä ne. Sekoita joukkoon kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna keitto kiehuvaksi juuri ennen tarjoilua ja lisää katkaravut soppaan.
3. Rapeat katkarapuleivät: Levitä neljälle leipäviipaleelle katkarapujuustoa. Paina niiden päälle loput viipaleet kanneksi. Paista leipiä varovasti voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita. Valuta talouspaperilla. Halkaise ne vinottain kolmioiksi ja tarjoile keiton kera.