Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Paahdettu tomaatti-mozzarellasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paahdettu tomaatti-mozzarellasalaatti on näppärä tarjoiltava, joka sopii arkeen ja juhlaan.

Ainekset

  • 10 luumutomaattia
  • 1 ruukku rucolaa
  • 150 g mozzarellaa
  • 2 tl kuivattua basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • hunajaa

Valmistusohje

Halkaise tomaatit ja lado ne leikkuupinta ylöspäin leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta tomaatit suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä, hunajalla ja basilikalla. Paahda tomaatteja 150 asteisessa uunissa tunnin ajan ja jäähdytä hetki.

Nostele lautasille tai kulhoon ja revi päälle rucola-salaattia. Leikkaa juusto ohuiksi paloiksi ja nosta ne kevyesti salaatin päälle. Valuta päälle balsamicoa ja oliiviöljyä. Tarjoa bruschetan kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Juustosalaatti