Julkaistu
9.5.2014. Sami Tallberg loihti vuohenputkista maukkaan salaatin siitakkeiden ja kalkkunan kera.
Ainekset
- 60 kpl nuoria vuohenputkia, sellaisenaan
- 400g siitakesieniä, paistettu pannulla ja maustettu suolalla ja pippurilla
- 400g kalkkunanlihaa, paistettu medium plussaksi, maustettu suolalla ja pippurilla ja viipaloitu ohuiksi
Mänty-koivunmahla dressing
- 2 dl koivunmahlaa
- 1 dl männynhavuja
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1 dl männynhavuja
- ½ dl valkoviinietikkaa
Valmistusohje
Valmista ensin siitakesienet ja kalkkuna ja mausta ne.
Mänty-koivunmahla dressing (Huom! Valmista tämä juuri ennen tarjoilua, jotta vihreä väri säilyy.):
Sekoita ainekset tehosekoittimessa täysteholla 90 sekuntia ja siivilöi tiheän siivilän läpi. Ja Glaseeraa paistinpannu tällä, lorottele annoksen kastikkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku