Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lämmin kalkkunasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämmin kalkkunasalaatti on kevyt herkku, joka valmistuu hetkessä. Tuore patonki aateloi annoksen!

Ainekset

  • 400 g marinoituja kalkkunan fileepihvejä
  • 1 ruukku tammenlehväsalaattia
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • ¼ amerikansalaattia
  • 1 rasia kirsikkatomaattia
  • 1 prk ananasmurskaa
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 patonki

Valmistusohje

Revi salaatit suureen kulhoon ja sekoita mukaan halkaistut kirsikkatomaatit, ananasmurska ja vähän etikkaa ja öljyä.

Paista kalkkunapihvit kypsiksi pannulla tilkassa öljyä tai grillissä sellaisenaan ja leikkaa leveiksi suikaleiksi.

Nosta liha lautaselle asetetun salaattikeon päälle ja aateloi lopuksi öljyllä ja pippurirouhaisulla.

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunasalaatti