Pohja:
1. Murskaa hapankorput tehosekoittimessa hienoksi muruksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele taikina tiiviiksi piparkakkureunaisen irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
2. Laita pohja jääkaappiin vetäytymään.
Salaatti:
1. Pese perunat. Keitä perunat kypsiksi runsaassa vedessä. Kokeile kypsyys haarukalla. Jäähdytä.
2. Paista Halloum-juustot ja paprikat pannulla öljytilkassa, lisää lopuksi joukkoon keitetyt perunat. Anna jäähtyä.
3. Kokoa kakku. Nosta pohja varovasti lautaselle. Pilko ja huuhdo salaatti, nostele pohjan päälle. Nostele salaatin päälle peruna-juusto-paprikaseos, puolikkaiksi leikatut aprikoosit, valutetut mandariinilohkot, vadelmat ja lopuksi vielä pähkinät. Tarjoa heti.