Hienonna leipä tehosekoittimella. Sekoita joukkoon sulatettu voi ja liemi. Leikkaa irtopohjavuoan pohjalle sopivan kokoinen pala leivinpaperia. Painele puolet leipä seoksesta vuuan pohjalle ja jäähdytä.
Upota liivatelehdet kylmään veteen. Vaahdota kerma ja tuorejuusto kulhossa. Kääntele vaahdon joukkoon sipulit, lohi ja yrtit. Kuumenna mehu kiehuvaksi. Liuota puristetut liivatelehdet mehuun. Jäähdytä hieman ja kaada seos täytteen joukkoon samalla sekoittaen. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Tee täyte 2. samalla tavalla. Raasta kesäkurpitsa, porkkana ja retiisit. Mausta raasteet.
Levitä täyte1. Pohjan päälle. Lado seuraavaksi kesäkurpitsa-porkkana-retiisi raaste kakun päälle. Tee uusi kerros. Aloita taputtelemalla loppu leipäseos raasteen päälle. Lisää lopuksi täyte 2. kakun päälle. Anna hyytytä jääkaapissa.
Koristele runsaasti yrteillä, salaatilla, kesäkurpitsalla, porkkanalla, retiiseillä ja kukilla.