- Aseta uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
- Öljyä syvä, lasagnetyyppinen uunivuoka. Kaada vuokaan riisit sekä suola, curry, neilikat, kardemummansiemenet, rusinat ja puolitettu kanelitanko. Sekoita mausteet riisin joukkoon.
- Kaada vesi riisien päälle.
- Sirottele ja hiero kunkin koipireiden nahan alle (ellet pääse nahan alle, iske vähän reikiä nahan läpi lihaan ja mausta nahan pinta) ja päälle teelusikallinen curryjauhetta ja hiukan suolaa. Mikäli et ole löytänyt marinoimattomia paloja, voit pestä marinadin pois kylmällä vedellä, kuivaa huolellisesti.
- Asettele kananpalat vierekkäin riisipedille nahkapuoli ylöspäin ja paista 200 asteessa noin puolitoista tuntia eli kunnes nahka muuttuu rapeaksi ja ruskeaksi.
Nannan vinkit: Makumieltymystesi mukaan voit valita riisin, basmatista tai risottoriisistä saat aika puuromaisen tahmaisen lisäkeriisin, toiset pitävät enemmän pitkäjyväisen perusriisin irtonaisuudesta. Neilikat antavat reippaasti makua, niiden kanssa voit aloittaa varovasti, kardemummansiemeniä voit huoletta nakata joukkoon sen kymmenkunta.