Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Appelsiinihunajaiset kanankoivet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pieni, appelsiininmakuinen kanankoipi sopii hyvin aterian alkupalaksi. Tarjoile mahdollisesti pienen lisäkkeen kera, kuten miniuuniperunoiden kanssa.

Neljälle

  • 4 broilerin koipea
  • 1 appelsiini
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • 2 rkl puristettua appelsiinimehua
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Purista mehu appelsiinista. Sekoita keskenään hunaja, appelsiinimehu, öljy ja soija. Mausta koivet runsaasti ympäriinsä suolalla ja pippurilla ja penslaa kastiketta päälle.

2. Grillaa koipia uunissa noin 20 minuuttia. Kääntele ja voitele lopulla kastikkeella grillauksen aikana. Tarkista, että koivet ovat läpikypsiä, jolloin lihaneste on kirkasta.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinkoivet