Leikkaa juuriselleristä erittäin ohuita lastuja ja ryöppää ne nopeasti suolavedessä. Jäähdytä siivilässä kylmän veden alla.
Leikkaa kuoritusta omenasta ohuita suikaleita ja yhdistä sellerisuikaleiden kanssa kulhossa. Sekoita joukkoon majoneesia ja vähän suolaa ja mustapippuria myllystä.
Laita selleri-omenamajoneesiseos pursotinpussiin.
Leikkaa kuoritusta perunasta kuutioita ja keitä ne kypsiksi suolavedessä.
Leikkaa savulampaanpaistista ohuita viipaleita ja asettele ne laakean lautasen pohjalle.
Vedä selleri-omenamajoneesista raitoja lihaviipaleiden päälle.
Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä, sinihomejuustopaloja, perunakuutioita, raastettua piparjuurta, varsiselleristä leikattuja ohuita lastuja ja kapriksia.