Sekoita perunasosejauhe, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
Sekoita joukkoon pehmeä voi. Lisää lopuksi vesi ja sekoita, kunnes taikina on tasainen.
Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja esipaista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Paloittele lämmin savustettu lohi ja paprika.
Ripottele ainekset esipaistetun piiraspohjan päälle.
Sekoita munat, kerma, juustoraaste ja lime-pippuri (sekä silputtu tilli) keskenään ja kaada täytteiden päälle.
Jatka kypsentämistä 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.
Säilytä suojattuna jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Vinkki! Lämmitä paloiteltu piiras mikroaaltouunissa tai uunissa miedolla lämmöllä hetki ennen tarjoilua.