1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä ja huuhtele kylmällä vedellä.
2. Caesar-kastike: Sekoita munankeltuaiset, valkosipuli, sardiini ja sinappi yleiskoneessa. Lisää öljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää parmesaanijuusto, sitruunamehu ja viinietikka ja ohenna tarvittaessa vedellä. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita pastaan 2 dl Caesar-kastiketta.
3. Perkaa savusilakat. Viipaloi tomaatit, hienonna punasipuli ja erottele keltuaiset valkuaisista. Pane tomaattiviipaleet lautasten pohjalle. Annostele lautasille runsaasti pastaseosta. Aseta päälle peratut savusilakat ja hienonnettu punasipuli ja ylimmäksi munankeltuainen. Koristele ruohosipulilla ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla.