Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Savustettua kalkkunanrintaa mimosasalaatilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Loistavaa kesäruokaa! Kalkkunan voit halutessasi vaihtaa savukinkkuun.

Kymmenelle

  • 1 ½ kg kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, kypsää

Salaatti

  • 1 iso prk hedelmäcocktailia, noin 850 g
  • 750 g pakastettuja perunakuutioita
  • 1 lavakurkku, kuutioina
  • 250 g pakasteherneitä
  • 250 g pakastettuja miniporkkanoita
  • 2 dl majoneesia
  • 2 dl ranskankermaa
  • vaaleaa dijonsinappia
  • hienonnettua persiljaa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Valuta hedelmät. Kiehauta perunat nopeasti, siivilöi vesi heti pois. Anna jäähtyä. Sulata pakastevihannekset.

2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma. Mausta sinapilla ja mausteilla. Kääntele mukaan hedelmät ja kaikki vihannekset, koristele persiljalla.

3. Viipaloi kalkkunanliha ohuesti ja tarjoile salaatin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kalkkunasalaatti