Savustettua kalkkunanrintaa mimosasalaatilla
Julkaistu
Loistavaa kesäruokaa! Kalkkunan voit halutessasi vaihtaa savukinkkuun.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kymmenelle
- 1 ½ kg kevyesti savustettua kalkkunanrintaa, kypsää
Salaatti
- 1 iso prk hedelmäcocktailia, noin 850 g
- 750 g pakastettuja perunakuutioita
- 1 lavakurkku, kuutioina
- 250 g pakasteherneitä
- 250 g pakastettuja miniporkkanoita
- 2 dl majoneesia
- 2 dl ranskankermaa
- vaaleaa dijonsinappia
- hienonnettua persiljaa
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Valuta hedelmät. Kiehauta perunat nopeasti, siivilöi vesi heti pois. Anna jäähtyä. Sulata pakastevihannekset.
2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma. Mausta sinapilla ja mausteilla. Kääntele mukaan hedelmät ja kaikki vihannekset, koristele persiljalla.
3. Viipaloi kalkkunanliha ohuesti ja tarjoile salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku