Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uusia perunoita ja herneitä tillikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on täydellinen lisuke paistetulle, paneeratulle kalalle.

Neljälle

  • 6-8 keitettyä uutta perunaa
  • 3 dl kermaviiliä
  • 250 g pieniä herneitä (pakaste)
  • 1 sitruuna
  • ½ lavakurkku
  • ½ nippu tilliä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sulata herneet puoliksi. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista mehu.

2. Kuutioi kurkku pieniksi, kauniiksi paloiksi. Sekoita herneet, kurkku, sitruunamehu, sitruunankuori ja kermaviili kulhossa.

3. Hienonna tilli ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike vastakeitettyjen uusien perunoiden päälle, koristele tuoreella tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Perunasalaatti