Uusia perunoita ja herneitä tillikastikkeessa
Tämä on täydellinen lisuke paistetulle, paneeratulle kalalle.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 6-8 keitettyä uutta perunaa
- 3 dl kermaviiliä
- 250 g pieniä herneitä (pakaste)
- 1 sitruuna
- ½ lavakurkku
- ½ nippu tilliä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Sulata herneet puoliksi. Pese sitruuna huolellisesti, raasta kuori ja purista mehu.
2. Kuutioi kurkku pieniksi, kauniiksi paloiksi. Sekoita herneet, kurkku, sitruunamehu, sitruunankuori ja kermaviili kulhossa.
3. Hienonna tilli ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike vastakeitettyjen uusien perunoiden päälle, koristele tuoreella tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka