Scampi amoureuse

Kaikki yhdessä vuoassa – tätä arvostavat sekä illan kokki että vieraat. Merirapujen ei koskaan pidä kiehua, niistä tulee muruisia tai sitkeitä.

Kahdelle

  • 1 pkt pakastettua scampia, n. 200 g
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 1 rkl margariinia
  • 2 salottisipulia, hienonnettuina
  • ½-1 rkl currya
  • ¾ dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 ½ dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • ananaspaloja
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Sulata scampit ja freesaa ne nopeasti pannulla voinokareessa. Laita sivuun.

2. Lisää pannuun jauhot, sipuli ja curry, kääntele. Kaada päälle viini ja kerma, anna porista hiljalleen 5 minuuttia. Lisää scampit, suola ja pippuri. Kaada riisipedille, koristele ananaksella.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!