Silppua sipuli ja sienet. Kuumenna vähän öljyä pannulla. Murskaa pannulle valkosipulinkynnet ja lisää pinaatti. Kuumenna sekoitellen noin 5 minuuttia. Ota pinaatti pois pannulta ja lisää vähän öljyä, silputut sienet ja sipulit. Paista kunnes sipuli on pehmeää. Kaada pinaatti takaisin pannulle jamausta seos sherryllä, suolalla ja pippurilla. Anna täytteen jäähtyä.
Ota filotaikinapaketista n 150 g levyjä huoneenlämpöön, laita loput takaisin pakkaseen. Peitä taikina-arkit kostealla pyyhkeillä, etteivät ne kuivu.
Ota yksi arkki kerrallaan pöydälle ja jaa pitkittäin kahtia. Sipaise taikinasuikaleet öljyllä tai voisulalla. Pane molempien taikinasuikaleiden toiseen päähän reilu lusikallinen täytettä. Painele täyte sikarin malliin siten, että molempiin reunoihin jää parin sentin taikinakaistale. Käännä ensin reunat täytteen päälle ja rullaan sen jälkeen taikina tiiviiksi paketiksi.
Pane kääröt leivinpaperin päälle uunipellille ja sivele pinta öljyllä tai voisulalla. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 min. Tarjoa kääröt haaleina tai kylminä.