1. Marinadi: Hienonna persilja. Sekoita oliiviöljyyn basilika, kirveli, hienonnettu persilja ja timjami. Marinoi kananpoikaa tässä marinadissa noin puolen tunnin ajan.
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla. Ruskista niitä kevyesti paistinpannulla ja pane sitten uuniin noin 12-15 minuutiksi, kunnes liha on läpikypsää. Pidä kuumana ja viipaloi juuri ennen tarjoilua.
3. Risotto: Lämmitä kanaliemi. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota kattilassa kevyesti öljyssä. Pane kattilaan mukaan riisi ja kuullota hetken, lisää sitten valkoviini ja sekoita, kunnes viini on kiehunut kokoon. Laske lämpötilaa ja lisää kanaliemi hiljalleen, samalla sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta sitten kannen alla noin 20 minuutin ajan. Sekoita silloin tällöin. Kuullota sienet ja lisää mukaan. Ota kattila pois levyltä, lisää parmesaanijuusto ja mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.