1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Rouhi katajanmarjat hienoiksi morttelissa. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulisilppu voissa yhdessä katajanmarjojen ja kuivatun rosmariinin kanssa. Kaada maito kulhoon korppujauhojen päälle ja anna liota ja turvota hetki. Sekoita sitten joukkoon sipuliseos ja muna. Sekoita lopuksi mukaan jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla. Pane kylmään.
2. Hienonna sienet ja paista voissa. Kuori ja purista valkosipulinkynsi sienien sekaan. Sekoita sieniseos tuorejuustoon. Muotoile jauhelihasta neljä isoa pihviä, tee tasku jokaiseen pihviin ja täytä sienijuustoseoksella. Säästä muutama ruokalusikallinen koristeluun.
3. Paista pihvit kauniinvärisiksi voissa ja nosta ne uunivuokaan. Jälkipaista uunissa kymmenisen minuuttia. Koristele pihvit lopulla sienituorejuustolla.