Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Silliä ja pähkinävoita

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset 4:lle

  • 200 g matjessilliä
  • 8-10 varhaisperunaa keitettynä ja viipaloituna
  • 1 punasipuli pieneksi kuutioituna
  • puolikas nippu tilliä hienonnettuna
  • puolikas nippu ruohosipulia hienonnettuna
  • 2 keitettyä kananmunaa hienonnettuna
  • 2 rkl kapriksia
  • 100 g voita

Valmistusohje

Laita voi kattilaan ja kuumenna 5-10 minuuttia tai kunnes se on paahtunut ruskeaksi.

Voi palaa helposti joten ole hellan ääressä kunnes tulee valmista.

Asettele lautaselle ainekset kauniisti ja lusikoi voita päälle runsaasti. Koristele tillin oksilla.

Tuoreimmat aiheesta

Matjessilli