1. Huuhtele linssit ja laita kattilaan. Kaada päälle vesi ja lisää suola, kuumenna kiehuvaksi ja poista vaahto. Keitä hiljaa kannen alla tunti. Silppua persilja. Valuta linsseistä pois mahdollinen ylimääräinen vesi ja jauha koneella soseeksi. Sekoita linssisoseeseen puristettu valkosipulinkynsi, sitruunamehu, oliiviöljy ja persiljasilppu.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Tasoita kasslerin pinnalla olevaa valkoista rasvakerrosta. Kuivaa talouspaperilla. Sekoita keskenään sinappi, sokeri ja keltuainen ja levitä seos kasslerin pintaan. Siivilöi pinnalle korppujauhoa ja taputtele varovasti korppujauho kiinni sinappiseokseen. Laita liha uuniin ja paista, kunnes kuorrutus on kauniin kullanruskea, noin 15 minuuttia.
3. Leikkaa kassler ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile linssipyreen kanssa. Hyvää sinappia kannattaa kattaa myös pöytään.