Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uunikassleria viinikastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä käytämme lämminsavustettua, kypsää kassleria, joka sinun tarvitsee vain viipaloida, halutessasi paistaa ja syödä. Mutta siitä tule paljon maukkaampaa, jos valmistat kasslerin reseptimme mukaan.

Neljälle

  • 600 g kypsiä kasslerviipaleita

Kastike

  • 2 rkl margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2-3 dl kahvikermaa
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 5 cl sherryä tai portviiniä
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kasslerviipaleet uunivuokaan.

2. Paista margariini ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta. Lisää chili. Keitä 5 minuuttia.

3. Ota kattila liedeltä, lisää viini ja levitä kastike lihalle uunivuokaan. Ripottele päälle juustoa, gratinoi uunissa 10-15 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Uunikassler