Uunikassleria viinikastikkeella

Tässä käytämme lämminsavustettua, kypsää kassleria, joka sinun tarvitsee vain viipaloida, halutessasi paistaa ja syödä. Mutta siitä tule paljon maukkaampaa, jos valmistat kasslerin reseptimme mukaan.

Neljälle

  • 600 g kypsiä kasslerviipaleita

Kastike

  • 2 rkl margariinia
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 2-3 dl kahvikermaa
  • 2 rkl chilikastiketta
  • 5 cl sherryä tai portviiniä
  • juustoraastetta
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kasslerviipaleet uunivuokaan.

2. Paista margariini ja jauhot kattilassa, lisää kerma, mausta. Lisää chili. Keitä 5 minuuttia.

3. Ota kattila liedeltä, lisää viini ja levitä kastike lihalle uunivuokaan. Ripottele päälle juustoa, gratinoi uunissa 10-15 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!