Corn dogit lenkkimakkarasta valmistuvat näin:
- Leikkaa makkarat pituussuunnassa 4 osaan. Laita varrastikut makkaroihin myös pituussuuntaan.
- Sekoita kananmunat, maito ja vichy vehnäjauhoihin vatkaimella. Varmista että massa on tasaista, paksuhkoa ja silti juoksevaa, kuin paksu pannukakkutaikina.
- Rouhi maissilastut ja nachot pieniksi muruiksi ja yhdistä ne laakeaan astiaan.
- Dippaa makkaratikut friteeraustaikinaan ja nosta ne pois. Valuta ylimääräinen taikina tikuista. Pyöräytä taikinoidut makkaratikut maissi-nachomurussa kauttaaltaan.
- Kuumenna uppopaistoöljy 180-asteiseksi ja friteeraa corn dogit kuumassa rasvassa 2-3 minuuttia. Valuta ylimääräinen rasva pois corn dogeista talouspaperin päällä. Tarjoile kuumina Sriracha-dipin kanssa.
Srirachadippi:
- Murskaa valkosipuli ja hienonna tuore korianteri. Yhdistä kaikki raaka-aineet dippikastikkeeksi.
- Mausta tarvittaessa suolalla ja pyöristä makua sokerilla. Tarjoile Corn Dogien kanssa.