1. Raasta sitruunan ja limetin kuoret ja säästä raasteet tarjoiluun. Purista sitruksista mehu. Kuori valkosipulinkynnet ja suikaloi puolet niistä. Halkaise chili pitkittäin, raaputa siemenet pois ja suikaloi palko. Leikkaa tiheään pikku viiltoja siankyljen päällyspuoleen ja työnnä viiltoihin valkosipulisuikaleita niin pitkälle, ettei niitä näy. Purista loput valkosipulinkynnet lihojen päälle. Hiero valkosipulimurske ja chilisilppu sekä valkopippuri lihan pintaan ja nosta lihat muovipussiin. Sivele lihoihin runsaasti soijaa ja kaada joukkoon puristetut sitrusmehut. Sulje pussi tiiviisti ja pane se jääkaappiin noin vuorokaudeksi. Kääntele muutaman kerran.
2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta kylkipalat uunipannuun. Paista uunin keskitasolla 1 - 1 ½ tuntia. Siankylki on kypsää, kun siihen pistetystä reiästä tuleva lihaneste on täysin kirkasta.
3. Karamellisointi: Kuumenna hunaja ja sekoita siihen sinappijauhe. Penslaa hunaja-sinappiseoksella kypsät siankylkipalat. Nosta uunin lämpö 275 asteeseen ja laita grillivastukset päälle. Laita lihat uunin ylätasolle grillin alle muutamaksi minuutiksi, niin että lihan pinta kuplii ja tulee kullanruskeaksi. Valvo uunia ja varo polttamasta lihan pintaa. Nosta uunisita ja anna kylkipalojen vetäytyä hetki. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä ja leikkaa lihat reiluiksi paloiksi. Koristele sitruunan ja limetin kuoriraasteella.