1. Kuori ja raasta inkivääri sekä valkosipulinkynsi hunajakuorrutusta varten. Sekoita hunajaan inkivääri ja valkosipuli sekä kajenne. Pane sivuun.
2. Revi rosmariininoksista neulaset. Kuori ja suikaloi sipulit. Leikkaa omenat lohkoiksi ja poista siemenkodat. Kuullota sipulisuikaleet pehmeiksi voissa paistinpannussa. Pane omenalohkot mukaan pannulle hetkeksi. Levitä neljä folioarkkia n. 20 x 20 cm työpöydälle ja jaa omenalohkot, rosmariinineulaset ja sipulisuikaleet arkeille. Mausta suolalla ja pippurilla ja tipauta muutama tippa öljyä kullekin. Kääri paketit kiinni.
3. Hiero filee suolalla ja pippurilla. Kääri fileen ohueen päähän hieman foliota. Grillaa fileetä varoen riittävän etäällä hehkusta 20-30 minuuttia. Poista folio kypsyttämisen puolivälissä, jotta filee paistuu kauttaaltaan. Nosta foliopaketit ritilälle. Sivele filee kauttaaltaan hunaja-mausteseoksella, kun paistoaikaa on vain muutama minuutti jäljellä. Anna lihan vetäytyä viitisen minuuttia ennen kuin viipaloit sen.